sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Kooma

Mun blogi-inspis on ollu ihan täydellisessä koomassa varmaan pari kuukautta. Enkä edes tiedä miksi. Siksipä päätin poistaa kaikki vanhat postaukset ja aloittaa "uudestaan" tämän touhun. Toivottavasti saisin paremman jatkon tälle. Toisaalta, ei mulla ole edes ollut mitään postattavaa.. Kai.
Tässä nyt kämäsesti alkuun kämäsiä kuvia mun uusimmista ostoksistani:Hame 24.95 H&M. Tämä on ihan sairaan kiva ja hieno, mutta en tajunnu sovittaa kaupassa ja nyt olen huomannut, että se on liian lyhyt mulle, koska olen niin pitkä. Mutta kyllä se menee silti ihan hyvin.
Mekko 19.90e H&M. Rakastan tätä. Ootan niin kesää, että pääsen pitämään tätä ja lukuisia muita asuja ja vaatteita mitä olen päässäni miettinyt!

Kakkulat H&M jotain seittemän euroo. Olen niiiiin onnellinen, kun mulla on nää.


Paita 24.95e Zara ja mustat pillit GT 19.90. Paidan mä ostin lahjakortilla, jossa oli vielä juuri ton verran rahaa jäljellä.Heikko kuva bleiseristä, joka on H&M:ltä 29.90 ja villapaidasta, joka on Gina Tricotista 24.90. Toi villapaita on tosi kiva, kun se sopii melkeimpä kaiken kanssa. Ja bleiseri myös.
Tähän listaan kuuluu myös Supernaturalin 1-2 tuottarit. Oon melkein jo katsonut sen ekan tuottarin ja ostin ne viime viikon torstaina. Miten eläisinkään ilman Supernaturalia? Tylsästi ainakin.

SO HAPPY!
2 kommenttia:

  1. oot kyl aika nakki ku poistit kaikki muut postaukset MUT JEEEEEEEEE NYT OOTAN INNOLLA KU TULEE TAAS LISÄÄ KAIKKEE WUHUU

    VastaaPoista
  2. Kristi - Nii oonki:( Ootat JOO "innolla" :D

    VastaaPoista