tiistai 20. marraskuuta 2012

Esittelyssä taas uutuuksia
Olen tosiaan viime aikoina ostanut/saanut/jollain muulla tapaa hommannut paljon uusia vaatteita ja asusteita ja tässä niistä jälleen osa. Unohdin kuvata uuden lempivyöni, jonka ostin Monkista n. viikko sitten. Ehkä saan siitä joskus otettua jotain kuvaa ja lisään tänne.

Pipo, iltalaukku, lompakko.

Sain tämän kauniin laukun mummiltani. Yllättäen haluaisin käyttää sitä pikkujouluissa.

Heilahtanut kuva ;) Uusi lompakkoni Aleksi-13-liikkeestä. Oli puoleen hintaan, joten todella halvalla tämän kanssa pääsin. Aitoa nahkaa, joten on laadukas.


Pipon sain äidiltäni ja se on Seppälästä ostettu. Sanoin jo aikaisemmin itselleni, että pipot jätän tänätalvena hattuhyllylle, koska haluaisin opetella käyttämään hattuja. Mutta tämä pipo on jotenkin todella ihana, joten pakkohan sitä on käyttää. Niin kuin kaikkia muitankin pipojani, minkäs teet.
Ps. Älkää välittäkö siitä, että kuvien koko vaihtelee. Testailen vaan, että minkä kokoiset kuvat olisivat parhaat. Tuntuu siltä, että tämmöisien kuvien ei tarvitse olla jättisuuria, mutta sitten, kun lisään asukuvia tai "muuten vaan"-kuvia, niin ne sitten suuriksi. Jää nähtäväksi. Tsaukki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti