keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Bigmouth strikes again

Meillä oli tänää liikassa lentopalloa.Aika moista kuraahan se oli.Ja sit mä en osaa käyttää tätä blogia.Tänki postauksen tekemiseen meinas mennä jo hermot ja aikaaki 45min.Oon hyvä.Ja sit onhan mun nyt tietenki kirjotettava tällee paksuna ja isona.Kävin tänää Stadissa koulun jälkeen.Mulla on ikävä tiettyjä ihmisiä.Kova ikävä.Yhyhyhyhyhy!Ja toivottavasti mun ja Nean yks sopimus pitäis.Sekavaa tekstii,sekavat olot.Ja sit mä en tiiä, miks noi jotku kuvat ei menny kiltisti tohon keskelle, niinku noi muut.Ja sit hei painakaa noit kuvia, ku ne jotenki tollee tyhmästi näkyy vaa puoliksi, koska mä en vaan osaa. Joku saa kyl auttaa mua tän kans. Tai sit selvitän miten tää skulaa, ku en oo näin väsyny.
Farkkutakki - Kirppis
Kengät - Din Sko
Mekko - H&M
Kaulurijutskavaimikätääon - Seppälä
Ostin tommosen H&M:ltä. Makso 14,95e. Eiks ookki ihana?
Dösäilyä
MIKÄ TÄÄ ON!!? Oon nähny miljoonis eri dösis tämmösen piirrettynä sinne takapenkkien ikkunoihin. Onks kukaa muu bongannu tämmöstä dösässä?

PS.

3 kommenttia:

  1. MIKÄ TOI HAPSUPAITAHOMMELI ON??????SE ON KIVA

    VastaaPoista
  2. NO SE ON SEMMONEN TOMMONEN HAPSUPAITAHOMMELLI AJAT SITTEN HOOÄMMÄLTÄ ALESTA OSTETTU!!!!! ON SE KIVA!!!!!! MUT SE ON TIEKKÖ TON TOPPITSYDEEMIN ALLA VAAAN!!!!!!!

    VastaaPoista