maanantai 4. helmikuuta 2013

Dogs

Dodiiiiiii nyt enemmän kuvia reissusta. Kivaa oli. Ellen ja Eemil on vaan niin ihania ja rakkaita koiria, ai että! Anton....No siitä kyllä huomaa sitä oikeeta rotikan luonnetta. Sitä ollaan niin jääräpäitä, niin jääräpäitä, että!:D Ja leikkimielisiä vielä. Haha. On se vaan myös ihana. Iso poika jo, massa vaan puuttu (kiva:D). Eemil parka joutuu yksin käydä ulkona pissalla, ettei rupee muiden kanssa riehumaan, ku siltä katkes vasemmasta takajalasta ristisiteet ja Eemil oli ollu sen takia leikkauksessa. Ja jos mennään porukalla ulos, ni Eemilin pitää olla hihnassa.:( Vielä ainakin pari kk. Mutta sitten vapaus ja riemu voittaa!
Kuvien laatu on joissain kuvissa todella surkea, mutta älkää välittäkö. Ja sit joskus, kun opin, että miten mun kännykästä laitetaan kuvat ja videot koneelle, ni tungen tänne kaikki parhaat otokset.
Ellen aamulla. Ihanin!
Ellen hieman hermostu Eemilille, ku se yritti tulla sänkyy. Mut niin kuin seuraavasta kuvasta näkee, niin ne pojat vaan tuli sinne.

Herätyskellomme. Huomatkaa, kuinka nainen on herättyään kauneimmillaan.:)


hottistimmimmi, Anton ja perverssi-Eemil.

Vilman tatska ja Eemil. Kiva spurgu.:D

Anton. Sööttisööttisöötti.
Ellen. Nätti misu!

Eemil ja kuolanoro:D
Ellen, tui tui!

Anton aina riemumielellä.:D


Ellen.
Ellen. Söpis.
Poikaystävän takki ja mutsin tuulihousut takaa seksikkään irmeli/metsuri-lookin. Antonio.
Eemil, Ellen, MAMI, Meitsi ja Anton hihnan päässä. Näyttää hieman kärsivältä tässä.:D
Ellen ja Anton. Vähän jo harmaata pukkaa. :)
Anton ja Ellen. On tosiaankin kivaa muistaa, että Antonille kasvaa vielä vähän massaa...
Ei sit Vilman kans yhtään älytty kattoo, kun oltiin koirien kaa ulkona, ettei Anton NIELE noita risun palasia. Oksens meinaan niiden takia heti kotona matolle.

Eemil. Meiän oma rumilus! Rakas

Koko konkkaronkka! Rakkaat doogsit. Ellen, Anton ja Eemil. Vilman jalka vilahtaa myös. Ellen näyttää tässä surulliselta.:D Voi toista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti