keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Viikonloppu

Käytii Vilman kans viikonloppuna taas murusien luona visiitillä. Oli supermahtavaa nähdä koiruuksia ja tietysti ISÄNTÄ(/EMÄNTÄ!!!!)VÄKEÄ. Superia oli myös Vilman kanssa yömyöhään höpöttely, saunominen ja miten se meni.....SUUHUN SOPIVA RUOKA. Koirilla syön aina elämäni parhaimpia ruokia, aah. Viikonlopun parhauksiin kuuluu myös mun ja Vilman jutut, joista ei kerrota julkisesti muhahaha. Vaikka ei tätä kukaan luekkaan. Vaikkakin vaan pikkujuttuja olivat. Joo ja ei tarvitse miettiä, että oltaisiin vaikka harrastettu villiä lesboseksiä, vedetty kamaa (jotta laihtuisimme/lihoisimme), syöty koirat tai mitään muutakaan iljettävää. Ja Vilma ei ole iljettävä, HEHEHE. Mä se olen. Ja hauska...
Harmittaa vaan, ku Ellen ja Eemil on jo jotenki niin vanhoja. Vaikka ne onki "vasta" 6 vuotiaita, ni silti. Ku niiden vanhemmatkaan ei eläny mitenkään kovin vanhoiks, ni sit pelottaa vaan, et millon näistä karvaturvistaki aika jättää yhyhyhyhyhhyhy. Mut onneks ei kuitenkaa vielä vuosiin, eli ehkä en vielä hätäile! Anton puolestaan on 2v. pojan möhkäle ja täynnä elämää ja virtaa ja leikkimistä:D Kyllä Ellenissä ja Eemilissäki on, mut huomaa, että Anton on vielä nuori poju, semmonen pentumainen. Ellenissäkin asuu vielä sisäinen pentunsa, koska se tykkää touhuta Antonin kans, toisin ku Eemil, joka löhöö sohvalla mieluusti ja joskus, jos jaksaa, niin menee mukaan leikkiin (=viereen haukkumaan häntä heiluen...Kova jätkä).
Nyt kuvia pikkusista haukuista:
Anton....Se on vielä kasvuiässä....kiva.....ei mitää....

Eemil ja VICKY:D:D::DSe kattoo Eemilii.

Anton ja Ellen. Tätä mä tarkotin... Ne painii koko ajan kahestaa. Täski kuvas Eemil katto mun ja Vilman kaa telkkaa. Ja ruudussa Andy uimahallissa, mmmmm.

<3 td="td">

Ellen-kulta.

Anton. Kiva karhu.

Ellen

Ellen on supernätti tyttö ja tosi pieni rottis. Se on narttu labbiksen kokonen. Mut luonnetta löytyy todella paljon ja vähän enemmän.

Eemil posettaa. Osaa se siis joskus kerran vuodes olla komee.

Eemil ja Anton. Fiksun näkösiä.

Siis todella fiksun näkösiä.

2 kommenttia: